how to cook chicken pakora || chicken pakoda ||how to cook chicken pakod...


hi friends bagunnara naperu sujatha 
well come sujathavantillu.com .
e roju recipe checken pakodi. chiken pakodi ante na ku chala estam miku estame ayyivuntadi. 
emkenduku alasyam padandi chicken pakodi kavalina padartalu amito chuseddam--

For Pakora mix- - Ginger garlic paste- 1 tsp - Lemon juice- 2 tsp - Salt- 1 tsp or to taste - Red Chilli Powder- 2 tsp - Garam Masala powder- 3/4 tsp - Cumin powder- 1/2 tsp - Chopped coriander leaves- 2 tbsp - Chopped curry leaves- 2 tbsp - Gram flour/ Besan or Chickpea flour- 3/4 cup - Rice flour- 2 tbsp - Oil- 1 tbsp - Water- 4 tbsp

Eppudu Tayari vidanam chuddam
Take small pieces of chicken, wash it well and keep it to drain. - Add all the items indicated for pakora mix to the chicken and mix well. - Set aside for around 2 hrs.
Process: - Heat oil in a skillet or deep pan and when the oil is medium hot, add the chicken pieces so as not to crowd the pan. Turn them after around 2-3 mins on medium heat and then keep stirring them while frying for another 6-7 mins. Fry till they are uniformly browned. - Remove the pieces onto a plate. - Fry the balance chicken pieces and repeat the same process.


చికెన్ చిన్న ముక్కలు తీసుకుని, బాగా కడిగి ఆరిపోయేలా ఉంచండి.
- పకోర మిక్స్ కోసం సూచించిన అన్ని అంశాలను చికెన్‌లో వేసి బాగా కలపండి.
- సుమారు 2 గంటలు పక్కన పెట్టండి. ప్రక్రియ:
- బాణలిలో లేదా డీప్ పాన్‌లో నూనె వేడి చేసి, నూనె మీడియం వేడిగా ఉన్నప్పుడు, పాన్ రద్దీగా ఉండకుండా చికెన్ ముక్కలను జోడించండి. మీడియం వేడి మీద 2-3 నిమిషాల తర్వాత వాటిని తిప్పండి, ఆపై మరో 6-7 నిమిషాలు వేయించేటప్పుడు వాటిని కదిలించండి. అవి ఏకరీతిలో గోధుమరంగు వచ్చేవరకు వేయించాలి.
- ఒక ప్లేట్ మీద ముక్కలను తొలగించండి.
- బ్యాలెన్స్ చికెన్ ముక్కలను వేయించి, అదే విధానాన్ని పునరావృతం చేయండి. బాగా కడిగి ఆరిపోయేలా ఉంచండి.
- పకోర మిక్స్ కోసం సూచించిన అన్ని అంశాలను చికెన్‌లో వేసి బాగా కలపండి.
- సుమారు 2 గంటలు పక్కన పెట్టండి. ప్రక్రియ:
- బాణలిలో లేదా డీప్ పాన్‌లో నూనె వేడి చేసి, నూనె మీడియం వేడిగా ఉన్నప్పుడు, పాన్ రద్దీగా ఉండకుండా చికెన్ ముక్కలను జోడించండి. మీడియం వేడి మీద 2-3 నిమిషాల తర్వాత వాటిని తిప్పండి, ఆపై మరో 6-7 నిమిషాలు వేయించేటప్పుడు వాటిని కదిలించండి. అవి ఏకరీతిలో గోధుమరంగు వచ్చేవరకు వేయించాలి.
- ఒక ప్లేట్ మీద ముక్కలను తొలగించండి.
- బ్యాలెన్స్ చికెన్ ముక్కలను వేయించి, అదే విధానాన్ని పునరావృతం చేయండి.


hindi

चिकन के छोटे-छोटे टुकड़े लें, उन्हें अच्छी तरह धोकर छान लें और छान लें।
- चिकन में पकोड़े के मिश्रण के लिए बताई गई सभी चीजें डालकर अच्छी तरह मिला लें.
- करीब 2 घंटे के लिए अलग रख दें।

प्रक्रिया:
- एक कड़ाही या गहरे पैन में तेल गरम करें और जब तेल मध्यम गर्म हो जाए तो इसमें चिकन के टुकड़े डालें ताकि पैन में भीड़ न लगे. लगभग 2-3 मिनट के बाद उन्हें मध्यम आंच पर पलट दें और फिर उन्हें 6-7 मिनट तक भूनते हुए चलाते रहें। एक समान ब्राउन होने तक भूनें।
- टुकड़ों को एक प्लेट में निकाल लें.
- बचे हुए चिकन के टुकड़ों को तल लें और यही प्रक्रिया दोहराएं.

how to cook chicken pakora || chicken pakoda ||how to cook chicken pakoda in telugu sujathavantillu
odia re

ଚିକେନ୍‌ର ଛୋଟ ଖଣ୍ଡ ନିଅ, ଏହାକୁ ଭଲ ଭାବରେ ଧୋଇ ନିଷ୍କାସନ ପାଇଁ ରଖ |
- ଚିକେନ୍‌ରେ ପାକୋରା ମିଶ୍ରଣ ପାଇଁ ସୂଚିତ ସମସ୍ତ ଆଇଟମ୍ ମିଶାନ୍ତୁ ଏବଂ ଭଲ ଭାବରେ ମିଶାନ୍ତୁ |
- ପାଖାପାଖି 2 ଘଣ୍ଟା ପାଇଁ ଅଲଗା ରଖନ୍ତୁ |

ପ୍ରକ୍ରିୟା: - ଏକ ସ୍କିଲଲେଟ୍ କିମ୍ବା ଗଭୀର ପ୍ୟାନରେ ତେଲ ଗରମ କରନ୍ତୁ ଏବଂ ଯେତେବେଳେ ତେଲ ମଧ୍ୟମ ଗରମ ହୋଇଯାଏ, ଚିକେନ୍ ଖଣ୍ଡଗୁଡ଼ିକୁ ମିଶାନ୍ତୁ ଯେପରି ପ୍ୟାନକୁ ଭିଡ଼ ନକର | ମଧ୍ୟମ ତାପରେ ପ୍ରାୟ 2-3-min ମିନିଟ୍ ପରେ ସେଗୁଡିକୁ ବୁଲାନ୍ତୁ ଏବଂ ତା’ପରେ ଅନ୍ୟ -7-min ମିନିଟ୍ ଭାଜିବା ସମୟରେ ସେଗୁଡିକୁ ଘାଣ୍ଟନ୍ତୁ | ସେଗୁଡ଼ିକ ସମାନ ଭାବରେ ବ୍ରାଉନ୍ ହେବା ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଭାଜନ୍ତୁ | - ଖଣ୍ଡଗୁଡ଼ିକୁ ଏକ ଥାଳିରେ କା ove ଼ିଦିଅ | - ସନ୍ତୁଳିତ ଚିକେନ୍ ଖଣ୍ଡଗୁଡ଼ିକୁ ଫ୍ରାଏ କରନ୍ତୁ ଏବଂ ସମାନ ପ୍ରକ୍ରିୟା ପୁନରାବୃତ୍ତି କରନ୍ତୁ |how to cook chicken pakora || chicken pakoda ||how to cook chicken pakoda in telugu sujathavantillu

Comments